Vrijdag 26 april 2024

AC Milan grijpt door late goal bij Atlético strohalm, Liverpool blijft soeverein

• 24-11-2021
  • Bron tekst / afbeelding: NOS.nl - Europa League

AC Milan heeft in groep B zijn kansen op overwintering in de Champions League in leven gehouden. De ploeg van trainer Stefano Pioli boekte in Madrid een late zege op Atlético: 0-1. Junior Messias scoorde enkele minuten voor tijd voor Milan. De Braziliaan kopte raak na een voorzet van Franck Kessié. Zlatan Ibrahimovic was even eerder ingevallen bij de Italianen. Milan moet nu op 7 december de thuiswedstrijd van groepswinnaar Liverpool zien te winnen om zeker van de volgende ronde te zijn. Liverpool bleef ook op Anfield tegen FC Porto zonder puntenverlies: 2-0. De Engelsen kwamen kort na rust op voorsprong. De Spanjaard...

Lees het hele artikel op NOS.nl - Europa League »